LICENC TE E RREZIKUT TIDE gjerë botëror TELECOM RADIO


  • Çdo varkë duhet të ketë me ligj një licencë të vlefshme për pika / radio në bord. Ne mund të organizojmë licencën tuaj France Postal / Radio kur aplikoni për regjistrimin e flamurit të Francës. Licenca e pikave mbulon Radion VHF, radarin, AIS, epirb, transponderin dhe radarin dhe cakton numrat e nevojshëm për të funksionuar saktë.

  • Ne mund të organizojmë një licencë të radios France Postal për klientët tanë. Kostoja është 135 £, - në kombinim me çdo regjistrim flamuri ose 175 £, - nëse e porositni vetëm.

Dokumentet e nevojshme:
  • Kopje e pasaportës
  • Faturën e shitjes
  • Një certifikatë e përputhshmërisë me rregulloret mjedisore dhe të sigurisë
  • Lista e pajisjeve (Përfshirë të gjitha detajet p.sh.: prodhuesi, modeli dhe numri serial)
  • Dëshmi se janë respektuar rregullat e autoritetit francez të komunikimit detar.

Regjistrohuni TANI!

Qëndro i lidhur