• main-banner-france

  FRANCE REGJISTRIMI I ANIJEVE

  (&)

  Regjistrimi i jahteve në Francë

Regjistroni varkën tuaj në Francë

SEO
Na lejoni të regjistrojmë varkën ose jahtin tuaj në Francë, Ne jemi kompania më e madhe e regjistrimit të anijeve në botë dhe kemi regjistruar më shumë anije se çdo biznes tjetër detar.
Ne mund të regjistrojmë çdo lloj varke në Francë duke përfshirë: jahte me vela, varka me motor, jet ski, banesa, anije, maune, anije tregtare dhe mega jahte. Ju mund ta regjistroni varkën ose jahtin tuaj në Francë si për përdorim privat, komercial ose si anije bareboat. Le të kujdesemi për të gjithë procesin e regjistrimit dhe ne do t'ju kursejmë shumë kohë dhe përpjekje në regjistrimin e anijes tuaj në Francë.


Regjistrimi francez i varkës lejon që anija të njihet ligjërisht si një anije franceze dhe siguron mbrojtje sipas ligjeve franceze detare. Varkat e regjistruara mund të kenë të drejtë për taksa të reduktuara dhe stimuj të tjerë financiarë.

Ai i siguron anijes njohje ndërkombëtare dhe e lejon atë të lundrojë në ujërat e huaja nën mbrojtjen e flamurit francez.

Ligji kërkon që çdo varkë të regjistrohet. Kjo përfshin varkat me motor dhe varkat me vela, si dhe ski jet ose çdo anije tjetër me motor. Flamuri që zgjidhni duhet të varet nga porti juaj i origjinës, ku do të përdorni varkën, llojin e anijes tuaj dhe sa shpejt ju nevojitet. Ne mund të regjistrojmë anije në Francë, Mbretërinë e Bashkuar, Poloni, Hollandë, Gjermani, BVI, Ishujt Kajman, San Marino, Langkawi dhe mbi 30 juridiksione të tjera.

VETËM 4 HAPA TË THJESHTË

 • 01

  FORMA ONLINE

  Plotësoni formularin tonë online në vetëm 3 minuta

 • 02

  dokumentet

  Na dërgoni dokumentet e anijes tuaj dhe kopjen e pasaportës.

 • 03

  përpunim

  Ne i paraqesim dokumentet tuaja autoriteteve franceze.

 • 04

  përfundim

  Ne ju dërgojmë regjistrimin tuaj të ri me korrier brenda natës

Cilat dokumente na duhen?

Për të regjistruar jahtin tuaj në Francë, nuk kemi nevojë për asnjë raport anketimi dhe dokumentacioni është shumë i thjeshtë:

1) Kopje e noterizuar e pasaportës

2) Dëshmia e pronësisë / marrëveshjes së shitjes

3) Dokumenti i formimit të kompanisë (nëse është e zbatueshme)

4) Një përshkrim i detajuar i anijes (dimensionet, materiali, lista e pajisjeve)

5) Një vërtetim i pajtueshmërisë me rregulloret mjedisore dhe të sigurisë

6) Dëshmi e sigurimit të jahteve

30 dite
Regjistrimi i varkave

Ne mund të regjistrojmë anijen tuaj ose përmes shërbimit tonë të shprehur ose me regjistrimin tonë normal.

3 - 4 javë
Regjistrimi Standard

FJALA E MJETEVE T Del STAFIT Delaware, Spanjisht, Angli, Frëngjisht, Gjermani, DUTCH, UKRAINE & RUSI

Takoni ekspertët tanë

Ne kemi një ekip me shumë përvojë që merret me regjistrimet në Francë.

Partners Carousel

Ne gjithashtu ofrojmë regjistrime të anijeve në vende të tjera

Qëndro i lidhur